Prodat Jiné (Pozemky), Baie Lazare/Anse Soliel, Mahe, Seychelles, Baie Lazare

Prodat - Cod. 37568

  • Typologie: Jiné (Pozemky)
  • Oblast: 5940 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Posazený na vrcholu nejvyšší nadmořské výšky v oblasti, který se může pochlubit panoramatickými výhledy na Indický oceán a bílé písečné pláže Baie Lazare a Anse Gouvernment, přijměte v teplém oceánském větru, jak si uvažujete o návrhu vaší vlastní nemovitosti nebo turistických vily velkolepé 1,6 akrů (5940 m2) rozpětí relativně plochého pozemku ideální pro jakýkoli vývoj.

Zasazen do nedotčené, nedotčené části vyhledávané SW Mahe, tato vlastnost je pouhých 130 metrů chůze od měkkých pláží Baie Lazare a malebné 2 km procházky po světově proslulé pláže a tyrkysové vody Anse Petite! Mnoho restaurací vás čeká do 2,3 km.

Takže nechte problémový svět za sebou a obnovte svou duši v tomto odlehlém a velmi soukromém majetku. Bukolické prostředí okamžitě uklidní Vaši mysl a tělo. To je život, který máš vést.

Balík č. 1 se rozprostírá na velkém pozemku o rozloze 3925 metrů čtverečních (0,39 hektarů) a má právo na cestu k nejbližší silnici dolů. Pohledy z této parcely jsou velkolepé a poskytují panoramatický výhled na oceán téměř 180 stupňů. Balíček č. 2 směřuje na východ a zahrnuje 2015 čtverečních metrů (0,20 hektarů) a nabízí stejně úchvatný pohled na západní Indický oceán a krásné pláže Baie Lazare. Společně tyto přilehlé pozemky poskytují dostatek půdy k vybudování ideální soukromé zástavby nebo skupiny rekreačních vil.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB